Univerzitet za poslovne studije
facebookTwiterYtbf

ups u slikama

Studentske vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

brosura2017

 

U slučaju da ne možete pristupiti brošuri, kliknite na link ispod da biste preuzeli PDF verziju.

 

 pdf  Preuzmite PDF

UPS | Univerzitet za poslovne studije

Svečana dodjela diploma u Banjaluci

smallNa svečanoj dodjeli diploma, održanoj na Univerzitetu za poslovne studije u Banjaluci, diplome su dodijeljene studentima osnovnih studija sa Fakulteta za poslovne i finansijske studije, Fakulteta za primjenjenu ekonomiju, Fakulteta pravnih nauka, Fakulteta za informacione tehnologije i dizajn i Fakulteta za ekologiju. Takođe, diplome su dodijeljene studentima drugog ciklusa studija. 

 

 

Studente su pozdravili prof. dr Radovan Klincov, rektor, prof. dr Ilija Šušić, dekan na Fakultetu za informacione tehnologije i dizajn i prorektor te prof. dr Mile Matijević, dekan na Fakultetu pravnih nauka. 

 

“Ponosni smo što ste bili naši studenti i nadamo se da ćete nastaviti usavršavanje kako biste upravo vi bili oni koji su dio svjetskih trendova”, poručio je prof. dr Ilija Šušić.

 

Mirjana Piljagić, Vedrana Romić, Tijana Batoz, Nevia Straga, Biljana Radulović, Dragana Babić, Branka Gavranović, Dijana Đurić, Sumea Bahtijarević, Jelena Spasojević, Ruža Savanović, Edita Muhamedagić, Haris Pašić, Daniela Matavulj, Nebojša Kekić, Stefan Delević, Slađana Runić, Damir Dobraš, Mile Kličković, Milovan Vranješ, Milovan Šljokavica, Vesna Latinović, Jovana Đukić, Marina Ćurković sa studija prvog ciklusa te Dragana Crnadak, Vladislav Ilić, Jasmina Pobrklić, Armin Isić i Bojana Ćetojević sa studija drugog ciklusa, samo su neki od naših studenata koji su danas bili dio ove svečane ceremonije. 

 

Čestitamo svima i želimo sreću u novim izazovima koji su pred vama!