Univerzitet za poslovne studije
facebookTwiterYtbf

ups u slikama

Studentske vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

 

brosura2017

 

U slučaju da ne možete pristupiti brošuri, kliknite na link ispod da biste preuzeli PDF verziju.

 

 pdf  Preuzmite PDF

 

 

 

 

UPS | Univerzitet za poslovne studije

Uspjesi UPS studenata na Turizmijadi

smallUPS studenti i profesori sa Fakulteta za turizam i hotelijerstvo i ove godine učestvovali su naMeđunarodnom kongresu studenata turizma i hotelijerstva Turizmijada.

 

 

 

 

 

Turizmijada 2017. održana je u Budvi, a naši studenti su ostvarili zapažene sportske rezultate. Tako je naša ženska ekipa u košarci osvojila drugo mjesto, kao i Slađana Stojaković u tenisu. Zorana Petoš osvojila je tri prva mjesta: atletika (žene) trka na 100 m, atletika (žene) trka na 1500 m i atletika (žene) bacanje kugle.

 

“Iza nas je nekoliko dana lijepog sportskog i edukativnog druženja sa kolegama iz cijelog regiona”, ističe prof. dr Marija Knežević, dekan Fakulteta za turizam i hotelijerstvo. 

 

Turizmijada je ideja o umrežavanju mladih iz sfere turizma i hotelskog menadžmenta. Od 2008. godine do danas, Turizmijada predstavlja najmasovnije stručno okupljanje, ne samo studenata, već i profesora i predstavnika turističke industrije u jugoistočnom dijelu Evrope.

 

Sa preko 30 visokoobrazovnih institucija, prevazilazeći granice Balkana, Turizmijada se širi na sve četiri strane svijeta i pokreće mlade da zajedno doprinesu da ova ideja nastavi živjeti.