Univerzitet za poslovne studije
facebookTwiterYtbf

ups u slikama

Studentske vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

 

brosura2017

 

U slučaju da ne možete pristupiti brošuri, kliknite na link ispod da biste preuzeli PDF verziju.

 

 pdf  Preuzmite PDF

 

 

 

 

UPS | Univerzitet za poslovne studije

Održana Evropska noć istraživača u Banjaluci

small1U okviru najzabavnije noći nauke i istraživačkog rada, koja je ove godine realizovana pod sloganom “Kreiramo bolje sutra”, posjetioci su uživali u programu koji je održan na rekordnih 11 lokacija. 

 

 

 

 

“Univerzitet za poslovne studije jedna je od tih lokacija i srećni smo što smo se pridružili ostalim institucijama. Zajedno smo ugostili više hiljada posjetilaca i pokazali zabavnu stranu nauke”, naglašava prof. dr Zoran Babić, dekan na Fakultetu za poslovne i finansijske studije.

 

Osim demonstracije naučnoistraživačkog rada studenata u fakultetskoj laboratoriji, predavanje o Banjaluci, zelenom gradu za buduće generacije održale su mr.sc. Mirjana Delić-Jović i mr.sc Slobodanka Vujčić sa UPS Fakulteta za ekologiju, dok je ma Milena Mićić održala predavanje “Dva jezika u ranom detinjstvu”.  Takođe, posjetiocima su se predstavili Nemanja Vujić i Željko Ćejić. 

 

“Ovo je još jedan zajednički korak ka kreativnijoj budućnosti koju mladi ljudi mogu stvoriti i zato se već sada radujemo novoj noći nauke. Ova godina dana do sljedeće manifestacije će dati još mnogo novih ideja i rješenja”, ističe prof. dr Babić, podsjećajući na naše i  učešće našeg nuačnoistraživačkog instituta u programu Horizont2020. 

 

Više informacija o Evropskoj noći istraživača možete saznati OVDJE.