Univerzitet za poslovne studije
facebookTwiterYtbf

ups u slikama

Studentske vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

 

brosura2017

 

U slučaju da ne možete pristupiti brošuri, kliknite na link ispod da biste preuzeli PDF verziju.

 

 pdf  Preuzmite PDF

 

 

 

 

UPS | Univerzitet za poslovne studije

Svečana dodjela diploma u Sarajevu

smallNa svečanoj dodjeli diploma, održanoj na Univerzitetu za poslovne studije u Sarajevu, diplome su dodijeljene studentima trogodišnjih i četvorogodišnjih studija sa Fakulteta za poslovne i finansijske studije, Fakulteta za primjenjenu ekonomiju, Fakulteta za ekologiju i Fakulteta pravnih nauka.

 

 

 

 

Dodjeli diploma prisustvovali su mr Mirjana Delić Jović, prof. dr Valentina Duvnjak i prof. dr Zoran Babić.

 

“Ovaj čin je potvrda znanja i iskustva koje su studenti stekli kod nas” istakla je mr Mirjana Delić Jović i dodala da ćemo i dalje biti podrška našim studentima u novim izazovima koji ih očekuju.

 

“S obzirom na to da smo prvi akreditovani univerzitet sa međunarodno priznatim diplomama, sigurna sam da će mnogi naši studenti svoje dosadašnje uspjehe nastaviti i u svijetu”, rekla je prof. dr Valentina Duvnjak. 

 

“Svaki uspjeh naših studenata nas raduje”, podsjeća prof. dr Zoran Babić i dodaje da su studenti sa Univerziteta za poslovne studije stvaraoci nove nauke i budućnosti.

 

Dodjela diploma studentima iz Banjaluke biće održana u utorak, 26. decembra 2017. godine u 13:00 časova. Dodatne informacije o dodjeli možete dobiti u studentskoj službi.