Univerzitet za poslovne studije
facebookTwiterYtbf

ups u slikama

Studentske vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

 

brosura2017

 

U slučaju da ne možete pristupiti brošuri, kliknite na link ispod da biste preuzeli PDF verziju.

 

 pdf  Preuzmite PDF

 

 

 

 

UPS | Univerzitet za poslovne studije

Dodjela bespovratnih sredstava za inovativne poslovne subjekte u BiH

challenge to changeAko imate inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koji mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja, pozivamo vas na prezentaciju javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za inovativne poslovne subjekte u BiH.

 

 

 

Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start up iznosi 10 000 evra, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30 000 evra (i vlastito učešće u iznosu minimalno od 50 %).

 

“Prezentacija će biti održana u organizaciji Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća, Gradske razvojne agencije Banja Luka (CIDEA) i Univerziteta za poslovne studije. Grant sredstva obezbijeđena su kroz C2C program koji provode Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Sarajevska regionalna razvojna agencija (SERDA), a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju”, naglašava prof. dr Zoran Babić, dekan na Fakultetu za poslovne i finansijske studije.

 

Prezentacija će biti održana u utorak, 20. marta 2018. godine u 11:00 časova na Univerzitetu za poslovne studije.

 

Dodatne informacije potražite OVDJE.