Univerzitet za poslovne studije
facebookTwiterYtbf

ups u slikama

Studentske vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

brosura2017

 

U slučaju da ne možete pristupiti brošuri, kliknite na link ispod da biste preuzeli PDF verziju.

 

 pdf  Preuzmite PDF

UPS | Univerzitet za poslovne studije

Univerzitet za poslovne studije u Evropskoj noći istraživača

smallUniverzitet za poslovne studije pridružuje se obilježavanju Evropske noći istraživača Banja Luka 2017.

 

 

 

 

 

 

“Ovogodišnji program biće realizovan u petak, 29. septembra na više lokacija: kulturni centar Banski dvor, Dom omladine, Tehnička škola, Smart office, Muzej savremene umjetnosti, Dječije pozorište, Narodna i univerzitetska biblioteka, Muzej RS i Narodno pozorište. Srećni smo što i ove godine nastavljamo saradnju sa Univerzitetom za poslovne studije”, ističe Dejan Stupar iz tima Noći istraživača. 

 

Program koji će biti realizovan na UPS-u počeće u 17:00 časova kada će se sa publikom družiti naši apsolventi Teodora Došen i Nemanja Stojaković iz “OOPS” laboratorije. Predavanje o Banjaluci, zelenom gradu za buduće generacije održaće mr.sc. Mirjana Delić-Jović i mr.sc Slobodanka Vujčić sa UPS Fakulteta za ekologiju, a ma Milena Mićić održaće predavanje “Dva jezika u ranom detinjstvu”.  Takođe, posjetiocima će se predstaviti Nemanja Vujić i Željko Ćejić. 

 

“Ponosni smo na našu saradnju sa timom Noći istraživača”, podsjeća prof. dr Zoran Babić, dekan na Fakultetu za poslovne i finansijske studije i dodaje da je UPS-u i našem Naučno-istraživačkom institutu izuzetno značajno učešće u programu  Horizont2020. 

“Oni prepoznaju nove ideje u IKT-u, nauci i istraživanju. Inovacije bi trebale pomoći u rješavanju najvećih problema današnjice i zato rado učestvujemo u svim dešavanjima u kojima možemo predstaviti naše nove ideje ideje”, ističe prof. dr Babić. 

 

Više informacija o Evropskoj noći istraživača možete saznati OVDJE.