Univerzitet za poslovne studije
facebookTwiterYtbf

ups u slikama

Studentske vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

brosura2017

 

U slučaju da ne možete pristupiti brošuri, kliknite na link ispod da biste preuzeli PDF verziju.

 

 pdf  Preuzmite PDF

UPS | Univerzitet za poslovne studije

Sporazum o saradnji između Univerziteta za poslovne studije i kompanije Lanaco – informacione tehnologije

smallSporazum o poslovno-tehničkoj saradnji između Univerziteta za poslovne studije i kompanije Lanaco – informacione tehnologije potpisan je danas na Univerzitetu za poslovne studije.

 

 

 

 

 

Sporazum o saradnji potpisali su prof. dr  Radovan Klincov, rektor na Univerzitetu za poslovne studije i mr Nebojša Ninić, generalni menadžer kompanije Lanaco – informacione tehnologije.  

 

Ovaj sporazum će definisati saradnju u oblasti naučno-istraživačke, stručne i obrazovne djelatnosti. Sporazum predviđa sprovođenje aktivnosti kao što su: saradnja kroz razmjenu znanja i iskustava i unapređenje uspješnosti u ostvarivanju ciljeva,  zajedničko učešće i korišćenje dobijenih rezultata na međunarodnim, domaćim i internim naučnoistraživačkim i razvojnim projektima, zajedničko učešće u organizaciji stručnih i naučnih skupova te saradnju na poslovima izdavanja naučnih/stručnih časopisa, knjiga i drugih publikacija.

 

“Ova saradnja je značajna i zbog toga što ćemo, kroz naš zajednički razvoj i unapređenje, pružati pomoć u razvoju kadrova kroz različite vidove stipendiranja i stručnog osposobljavanja i usavršavanja”, ističe prof. dr Radovan Klincov, rektor na Univerzitetu za poslovne studije. 

 

“Na ovaj način želimo podržati mlade ljude, prvenstveno studente sa UPS Fakulteta za informacione tehnologije  i dizajn. Želimo ih stimulisati i dati im priliku za usavršavanje i sticanje novih znanja i iskustava”, naglasio je mr Nebojša Ninić, generalni menadžer kompanije Lanaco – informacione tehnologije.