Univerzitet za poslovne studije
facebookTwiterYtbf

ups u slikama

Studentske vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

brosura2017

 

U slučaju da ne možete pristupiti brošuri, kliknite na link ispod da biste preuzeli PDF verziju.

 

 pdf  Preuzmite PDF

UPS | Univerzitet za poslovne studije

Potpisan sporazum o saradnji sa Scuola Universitaria Europea per il Turismo

smallProf. dr Marija Knežević, dekan na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo i Milena Mićić, profesor engleskog jezika, a u ime našeg Centra za međunarodnu saradnju, prisustvovale su potpisivanju sporazuma sa Scuola Universitaria Europea per il Turismo u Milanu.

 

 

 

 

Sporazum su potpisale prof. dr Knežević i dr Marina Ambrosecchio sa Scuola Universitaria Europea per il Turismo, a neki od glavnih ciljeva sporazuma su razvoj zajedničkih programa studiranja, razmjena i saradnja u oblasti nastave te istraživanje i obuka studenata.

 

“Naša saradnja podrazumijevaće i organizaciju seminara i simpozijuma, zajedničkih istraživačkih projekata, kurseva, pristup specifičnoj opremi i materijalima, dodiplomske i postdiplomske programe sa dvije diplome. Između ostalog, zajednički ćemo izvoditi tri izuzetno važna programa”, naglašava prof. dr Knežević.

 

Prvi je UET SERTIFIKAT u oblasti ugostiteljstva i menadžmenta u turizmu. Svrha ovog projekta je da se kandidatima ponudi mogućnost UET sertifikata u oblasti ugostiteljstva i menadžmenta u turizmu za dodatnu obuku na svom fakultetu i mogućnost da završe studije u oblasti međunarodnog ugostiteljstva.

 

Drugi program odnosi se na upravljanje hotelijerstvom i ugostiteljstvom sa osnovama F&B servisa. Svrha ovog projekta je ponuda za naprednu diplomu u ugostiteljstvu i F&B službama te naprednu diplomu u upravljanju hotelima nakon nekoliko mjeseci provedenih u Milanu i Banjaluci.

 

Treći program je jezički program SLEST 2.0 za onlajn pristup italijanskom, španskom, nemačkom i engleskom jeziku. Po završetku 400 ili 800 sati, studenti mogu postići nivo A2 i B1.

 

“Ne samo navedeni programi ili razmjena profesora, ovaj saradnja je važna i zbog studentske prakse u hotelima 4+ kategorije u Italiji i ostalim zemljama EU kao i zbog master programa iz oblasti turizma na engleskom jeziku u Banjaluci”, ističe prof. Mićić.

 

Više informacija o Scuola Universitaria Europea per il Turismo možete pročitati OVDJE.