Univerzitet za poslovne studije
facebookTwiterYtbf

ups u slikama

Studentske vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

brosura2017

 

U slučaju da ne možete pristupiti brošuri, kliknite na link ispod da biste preuzeli PDF verziju.

 

 pdf  Preuzmite PDF

UPS | Studenti

UPS Alumni

 

Alumni udruženja su stara koliko i univerziteti koji su njihovo izvorno okruženje. Tokom godina ovaj oblik stručnog udruživanja raširio se i na druga područja, a danas najveću pažnju privlače alumni udruženja međunarodnih korporacija. Svrha alumni udruženja je jačanje duha pripadnosti nekoj organizaciji i obezbeđivanje komunikacije među učesnicima sa ciljem uključivanja u aktivnosti za zajedničku korist (Dolbert, 2002).

 

Alumni Göttingen je to izrazio istorijskom krilaticom in publica commoda (za dobro svih).

 

UPS Alumni je udruženje svih studenata koji su diplomirali, magistrirali ili doktorirali na Univerzitetu za poslovne studije.

 

Osnovni cilj UPS Alumni udruženja je povezivanje svih generacija studenata i održavanje njihovog međusobnog kontakta, kao i kontakta sa Univerzitetom za poslovne studije.

 

Osnovni benifiti ovog udruženja su međusobna saradnja studenata i Univerziteta za poslovne studije, poboljšanje stručnog i profesionalnog napretka bivših studenata, a samim tim i poboljšanje reputacije Univerziteta za poslovne studije.

 

UPS Alumni obezbjeđuje međusobne kontakte studenata organizovanjem stručnih skupova i konferencija, kao i putem onlajn foruma koji je u izradi.

 

ČLANOVI UPS ALUMNI UDRUŽENJA (podaci se ažuriraju)