Univerzitet za poslovne studije
facebookTwiterYtbf

ups u slikama

Student news

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

 

brosura2017

 

U slučaju da ne možete pristupiti brošuri, kliknite na link ispod da biste preuzeli PDF verziju.

 

 pdf  Preuzmite PDF

 

 

 

 

UBS | University in Banja Luka

UPS studenti na prijemu kod Milorada Dodika, predsjednika Republike Srpske

smallSiniša Adamović, student druge godine Fakulteta pravnih nauka i David Živković, student četvrte godine Fakulteta za informacione tehnologije i dizajn prisustvovali su prijemu, koji je za sportiste, studente, nagrađene učenike, kulturne i naučne radnike te predstavnike izdavača, organizovao Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske.

 

 

 

“Ponosni smo na činjenicu da smo među najboljima”, ističu Siniša i David i dodaju da su se sa velikim zadovoljstvom odazvali ovom pozivu. 

 

Prijemu, organizovanom povodom 9. januara, Dana Republike Srpske i krsne slave Republike Srpske, Svetog Arhiđakona Stefana, prisustvovao je i prof. dr Mile Matijević, dekan na Fakultetu pravnih nauka. 

 

“Mi smo uvijek među uspješnima i zato smo sa zadovoljstvom bili dio ovog događaja. I u Novoj godini ćemo nastaviti da radimo najbolje stvari za razvoj nauke”, naglašava prof. dr Matijević. 

 

Pristutne na prijemu su pozdravili i dr Jasmina Davidović, ministar porodice, omladine i sporta, dr Dane Malešević, ministar prosvjete i kulture, kao i prof. dr Jasmin Komić, ministar nauke i tehnologije.