Univerzitet za poslovne studije
facebookTwiterYtbf

ups u slikama

Studentske vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

 

brosura2017

 

U slučaju da ne možete pristupiti brošuri, kliknite na link ispod da biste preuzeli PDF verziju.

 

 pdf  Preuzmite PDF

 

 

 

 

UPS | Univerzitet za poslovne studije

“Grand Gourmet” – takmičenje konobara, barmena, barista, restorana i konoba

small

UPS studenti sa Fakulteta za turizam i hotelijerstvo zajedno sa učenicima Ugostiteljsko-trgovinsko-turističke škole učestvovaće na “Grand Gourmet” međunarodnom takmičenju konobara, barmena, barista, restorana i konoba. 

 

 

 

 

 

“Spremni smo i uzbuđeni zbog učešća na ovako značajnom takmičenju. Idemo po nova priznanja”, poručuje prof. dr Marija Knežević, dekan na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo. 

 

Naši takmičari učestvovaće u borbama u sljedećim kategorijama: školsko timsko takmičenje konobara (sinhronizovano posluživanje), individualno takmičenje konobara (priprema i posluživanje tatar bifteka, posluživanje ribe u soli, prezentacija i posluživanje vina, flambiranje), individualno takmičenje barista (izrada napitaka na bazi espressa, signature drink na bazi espressa, latte art), takmičenja barmena (kategorija Classic i Flair).

 

“Grand Gourmet” je međunarodni festival u okviru kojeg se odvija individualno međunarodno takmičenje konobara, barmena, barista  te takmičenje ugostiteljskih objekata (restorana i konoba) kao i timsko takmičenje konobar-kuvar.

 

Festival će biti održan od 07. do 10. novembra 2017. godine u Makarskoj.

 

Našim takmičarima želimo sreću i mnogo uspjeha! 

 

Više informacija o takmičenju “Grand Gourmet” možete pročitati OVDJE. 

 

 

1