Univerzitet za poslovne studije
facebookTwiterYtbf

ups u slikama

Studentske vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

 

brosura2017

 

U slučaju da ne možete pristupiti brošuri, kliknite na link ispod da biste preuzeli PDF verziju.

 

 pdf  Preuzmite PDF

 

 

 

 

UPS | Univerzitet za poslovne studije

UPS studenti sa Fakulteta za ekologiju spremni za RENEXPO® BiH

smallUPS studenti sa Fakulteta za ekologiju učestvovaće na RENEXPO® BiH, četvrtom međunarodnom sajmu i konferenciji o obnovljivim izvorima energije, energetskoj efikasnosti, zaštiti okoline i upravljanju vodama u Bosni i Hercegovini.

 

 

 

 

“Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo učestvovati na RENEXPO® BiH jer ovaj događaj predstavlja najznačajniju platformu za investitore, donosioce odluka, predstavnike ministarstava i opštinskih struktura, kao i poslovne rukovodioce iz sektora energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije”, naglašava prof. dr Obrenija Kalamanda, dekan na Fakultetu za ekologiju.

 

Zajedno sa predstavljanjem tržišnih potencijala cijelog regiona, mogućnošću investiranja i predstavljanja novih projekata, prateći programi na RENEXPO® BiH povezuju preko 1500 posjetilaca i 700 učesnika konferencija svake godine. Lokalni, međunarodni i strani eksperti koji dolaze iz zemalja širom Evrope razmjenjuju znanja i rješenja iz oblasti obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti, vode i okoliša i stvaraju osnove za održivu budućnost. 

Program RENEXPO® BiH je raznovrstan i sastoji se od radionica, konferencija, B2B sastanaka, stručnog obilaska sajma, otvorenog foruma i seminara, ceremonije dodjele RENERGY nagrada i drugog pratećeg programa. 

 

“Učešćem na RENEXPO® BiH bićemo dio najveće internacionalne platforme na teritoriji Zapadnog Balkana”, podsjeća prof. dr Kalamanda. 

 

RENEXPO® BiH biće održan 08. i 09. novembra 2017. godine u Sarajevu. 

 

Program manifestacije kao i više informacija možete pročitati OVDJE.

 

1