Univerzitet za poslovne studije
facebookTwiterYtbf

ups u slikama

Studentske vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

 

brosura2017

 

U slučaju da ne možete pristupiti brošuri, kliknite na link ispod da biste preuzeli PDF verziju.

 

 pdf  Preuzmite PDF

 

 

 

 

UPS | Univerzitet za poslovne studije

Vladimir Podgorac stipendista Univerziteta za poslovne studije

vladimir stipendistaVladimir Podgorac, štićenik JU Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević” i stipendista Srednjoškolskog centra “Gaudeamus” u ponedjeljak će postati brucoš Univerziteta za poslovne studije.

 

 

 

 

“Vladimiru je odobrena stipendija za školovanje na Univerzitetu za poslovne studije. Radujemo se što će se Vladimir pridružiti novim studentima. Sigurni smo da će pokazati mnogo jer je i u našem srednjoškolskom centru briljirao u školskim i drugim obavezama”, ističe prof. dr Radovan Klincov, rektor na Univerzitetu za poslovne studije.

 

Vladimir je bio učenik Ekonomske škole u Srednjoškolskom centru “Gaudeamus”, a u januaru ove godine proglašen je i učenikom generacije.

 

“Nastavljajući školovanje, Vladimir bi i dalje bio uključen u sistem socijalne zaštite što bi ovom vrijednom mladiću pružilo dodatnu podršku i priliku za sticanjem i unapređivanjem kompentencija za samostalan život i preuzimanje brige za svoju porodicu u budućnosti”, ističu u domu “Rada Vranješević”.

 

Vladimiru i ostalim brucošima želimo dobrodošlicu na Univerzitet za poslovne studije!