Univerzitet za poslovne studije
facebookTwiterYtbf

ups u slikama

Studentske vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

 

brosura2017

 

U slučaju da ne možete pristupiti brošuri, kliknite na link ispod da biste preuzeli PDF verziju.

 

 pdf  Preuzmite PDF

 

 

 

 

UPS | Univerzitet za poslovne studije

Brucoši, dobro došli!

docek2018mala

Studente prve godine na fakultetima Univerziteta za poslovne studije na svečanom dočeku pozdravili su naši dekani i profesori.

 

 

 

 

 

“Donijeli ste pravu odluku kada ste odlučili da postanete naši studenti”, rekao je prof. dr Ilija Šušić, dekan na Fakultetu za informacione tehnologije i dizajn.

 

“Zadovoljni smo što ćete učestvovati u mnogim novitetima i planovima koje imamo za ovu i buduće školske godine”, naglasio je prof. dr Šušić, pozdravljajući brucoše, a među njima i one koji su u Banjaluku i na naš univerzitet došli i iz drugih gradova.

 

“Ulažemo u naše studente i očekujemo da ćete se pridružiti kolegama koji su nedavno bili studenti, a danas su asistenti”, rekao je prof. dr Radovan Klincov, rektor na Univerzitetu za poslovne studije i dodao da se raduje novoj generaciji studenata koji će iskoristiti naše resurse da bi stekli što bolje obrazovanje.

“Uložili smo u Pravnu, Računovodstvenu i uskoro IT kliniku, naše informatičke sale, laboratorije i atelje, a sve to da bismo vama, novim generacijama, pružili sve ono što je potrebno za moderno i kvalitetno studiranje”, istakao je prof. dr Klincov.

 

Poslije svečanog dočeka, brucoši su imali i prva predavanja u zimskom semestru, a uskoro će, zajedno sa starijim kolegama, već učestvovati u brojnim nastavnim i vannastavnim aktivnostima koje nas očekuju.

 

Takođe, juče je počela nastava za studente sa druge godine dok će nastava za studente sa treće i četvrte godine početi u ponedjeljak, 15. oktobra.

 

Dragi studenti, želimo vam sreću i uspjeh u ovoj školskoj godini!